måndag 3 januari 2011

Sol ute, sol inne!

Vilken bra jul och nyårsledighet det har varit! Riktig vinter, fina julklappar, god mat, släkt och vänner, ingen väckarklocka, ingen TV, bra böcker och trevliga besök! Tror att vi kom hem precis så utvilade som vi hoppades på. Nu blir det nog tyvärr inte ett återseende med stugan förrän till påsk, men då har vi det att se fram emot desto mer!

Nyår firades med ett gäng vänner som trevligt nog ville komma till oss och äte lite skaldjur och dricka skumpa. Jag måste säga att nyårsdagen nästan var minst lika bra med promenad i solen och korvgrillning!

Sitter här och försöker stirra ut julpyntet men det verkar inte vilja ta sitt pick och pack och hoppa upp på vinden på egen hand så jag ska hjälpa det lite på traven! Är riktigt sugen på vårblommor och andra gardiner. Det är märkligt vilken helomvändning man gör direkt när julen är över. (Och ja jag vet att julen inte riktigt är över förrän trettondagsafton eller ännu värre tjugondag Knut) Hade dessutom fått HM katalogen med vårkläder och det gjorde inte saken bättre- nu suktar jag efter chinos, blommönster och jeansjackor. Längtar väldigt efter första vårdagarna då man kan sitta i solen och känna värmen med en kopp varmt kaffe/choklad i handen!
Fast ärligt talat går det precis lika bra en fin vinterdag, det är bara jackan som behöver vara tjockare!

Nä nu ska den glada julen dansas ut här hemma och kylen ska få påfyllning!

3 kommentarer:

  1. Vilken fantastisk bild o motiv! kinasara

    SvaraRadera
  2. Haha, tack tack! /SkåneSusann

    SvaraRadera
  3. Viken bild. Så skarp bakgrunden också är! Jan Grahns klass!?

    SvaraRadera